Her er listen over de mest populære sakene i 2019.

Trafikkregler er åpenbart et tema som fenger, i år som i fjor. Og, det går hett for seg i kommentarfeltene når spesielt reglene i rundkjøringen er sakens kjerne. Mer enn 75 000 har gjennom året lest om rundkjøringsproblematikk her på siden, og tusenvis har sagt sin hjertens mening om hva som er rett og galt, både i kommentarfeltet og til oss direkte.

Det er imidlertid et annet trafikkrelatert tema, som har fått dere til å klikke mest. Drøye 57 000 fikk Fem gode råd ved viltpåkjørsel, som gjør denne til årets mest leste sak. Det er trygt å si at sikkerhet og regler i trafikken engasjerer, da hele fem av de ti mest leste sakene knytter seg til disse temaene.

Det er jevnt på toppen i år, og saker som blogger og instagrammer Sara Emilie Tandbergs tips til nybakte mødre, Torgeir Haslestad i advokatfirmaet Nidaros’ oppklaring om arveregler, og Kristin Myhre i Sylvsmidjas råd til blankt bunadssølv, kunne fort endt opp på pallplass.

Se topp ti-listen lenger ned i saken!

Takk for svar og innspill!

På desktop vises undersøkelsen nede i høyre hjørne av skjermbildet

I løpet av året har nesten 40 000 gitt sin mening om sakene (og andre innspill), og vi setter stor pris på de mange gode og nyttige tilbakemeldingene som har kommet gjennom leserundersøkelsene på siden.

Undersøkelsen blir synlig i skjermbildet ditt etter du har vært inne på en sak i en viss tid, og kjøres jevnlig for å gjøre oss rustet til å gi dere mest mulig relevant og nyttig innhold på emner som opptar dere.

Vi takker for følget i 2019, og håper du besøker gjensidige.no/godtforberedt i 2020.

Godt nytt år!

Mest lest i 2019

1. Fem gode råd ved viltpåkjørsel

2. Korttabbene du må unngå i ferien

3. Sikring av last – ser du feilene på tilhengeren?

4. Hele veien frem med elbil på vinterføre

5. Blankt bunadssølv på 1-2-3

6. Kjører du riktig i rundkjøringen?

7. Trenger du ekstra forsikring når du leier bil?

8. Barn fra ulike forhold – slik blir arverekkefølgen

9. Skatt på pensjon: Så mye skal du betale

10. Sånn er egentlig livet i mammapermisjon

Til forsiden

Takk for at du engasjerer deg i saken! Husk at dette er et åpent kommentarfelt, hvor du ikke må dele personlige/sensitive opplysninger. For henvendelser knyttet til ditt kundeforhold hos Gjensidige ber vi deg ta kontakt med oss på gjensidige.no, eller på telefon 915 03100.

Fordi vi ønsker en god, saklig debatt her på godtforberedt.no forbeholder vi oss retten til å slette innlegg som er ulovlige, krenkende eller på annen måte upassende.